Update 05-05-2020

Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doet u zo.

 Beste lezer,

 Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Zo maken we in eerste instantie afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor uw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we een behandeling in de praktijk en waar nodig aan huis (met verwijzing).

 Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels: 

  • · Geen handen schudden
  • · Neem uw eigen badhanddoek mee
  • · Was uw handen voor en na de afspraak
  • · 1 persoon per fysiotherapeut, dus kom alleen
  • · Hoest en nies in de elleboog
  • · Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • · Bij griep of andere luchtwegklachten komt u niet

  Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. U kunt er zelf ook voor kiezen een mondkapje te dragen.

 In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar, hiervoor zijn aanpassingen gedaan in de wachtruimte en oefenzaal. De planning van agenda’s en locaties zijn zo ingericht, dat er een beperkt aantal mensen aanwezig zijn in de praktijken. Verder vragen we u op het aangegeven tijdstip te komen. Mocht u toch te vroeg zijn, dan gelieve nog even in de auto wachten.

  Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw fysiotherapeut vertelt u welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip hebt voor de maatregelen.

  Met vriendelijke groet,

  Team Fysio Dokkum-Damwoude


Bij vragen, bel gerust 0519-220600! We staan voor u klaar!

U kunt uw therapeut ook mailen:

bnieuwhuis@fysiodokkum-damwoude.nl   grisselada@fysiodokkum-damwoude.nl
agros@fysiodokkum-damwoude.nl    gbeijaard@fysiodokkum-damwoude.nl
hdenbandt@fysiodokkum-damwoude.nl   derover@fysiodokkum-damwoude.nl
hvdzee@fysiodokkum-damwoude.nl    aheidstra@fysiodokkum-damwoude.nl
ystekelenburg@fysiodokkum-damwoude.nl

 

Onze praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie  en alle therapeuten zijn CKR en BIG geregistreerd!