Openingstijden
locatie dokkum
Bocksmeulen 41 Dokkum, tel: 0519-220600
maandag-vrijdag 08.00 u tot 18.00 u      maan-, woens- en donderdag tot 21.00 u
locatie damwoude
Doniaweg 77 Damwoude, tel: 0511-422549
locatie anjum
Skeanewei 16 Anjum, tel: 0519-221635
8 januari 2015

PLUS-praktijk


Op 17 december j.l. hebben we onze PULS/ *** audit weer gehaald!
Categorie: Algemeen

Fysio Dokkum-Damwoude is sinds december 2012 een PLUS/ 3 sterrenpraktijk. Afgelopen december is die titel weer verlengd.

Een PLUS keurmerk is een kwaliteitskeurmerk welke door de zorgverzekeraars verleend wordt aan fysiotherapie praktijken die kwalitatief de best mogelijke zorg verleent aan haar klanten. Daarbij wordt gelet op een heel aantal zaken, waarbij de kwaliteit van 'dienstverlening' zwaar meeweegt. Ook wordt gelet op de hoeveelheid expertise/ kennis die in de praktijk aanwezig is.

In onze praktijk kunt u naast fysiotherapie behandeling ook behandeld worden door de manueel therapeut, de oedeemtherapeut, de kinderfysiotherapeut, u kunt terecht voor bekken en bekkenbodemklachten, Cesar therapie, oncologie (kanker) en zo nog heel wat meer. Daarnaast zijn de therapeuten allemaal verplicht ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister en worden ze jaarlijks bij- en nageschoold.

Voor meer informatie over het PLUS keurmerk kunt u bijvoorbeeld terecht op de website van het 'Zilveren Kruis'. Deze zorgverzekeraar omschrijft op haar website goed wat dit keurmerk inhoudt. Het keurmerk wordt overigens niet alleen door hen gehanteerd, maar door de meeste zorgverzekeraars. Zo heet het keurmerk bij de een een PLUS keurmerk en bij de ander een 3 sterren (***) keurmerk.